#36 Vermon ravit, 17.01.2015

/
0 Comments

Niin kummasti se aika vaan ihan huomaamatta kuluu. Vastahan sitä vermon radan reunalla hytisi kylmissään tammikuisessa illassa valokuvaamassa. Kun nyt ollaan käännytty kesään ja on kunnolla aikaa käydä valokuvia lävitse, on hyvä palata niihin kuviihin, joiden läpikäynti on syystä tai toisesta jäännyt kesken. Aloitin urakan siis tammikuisista ravikuvista.

Itse koen talvisin kuvaamien melko haastellisena, varsinkin ravikilpailuissa, sillä radoilla on monasti heikohko valaistus kuvaamista ajatellen ja hevoset juoksevat lujaa. Kuvista tulee helposti tummia ja epätarkkoja. Hommaa ei tietenkään helpota se, että lähes kaikki hevoset ovat tummia.
Onneksi sain lainata kaverini f2.8 putkea kuvaamiseen, olisi muuten kuvaaminen varmasti jäännyt väliin.


Reissuun lähdin alunperin kaverin avuksi, kun hänellä oli matkassaan kaksi ponia. Kun ponit oli juosseet ja hoidettu autoon, parkkeerasin etusuoralle kuvaamaan. Olen suhteellisen tyytyväinen kuviin. Olisi kuvat toki voineet onnistua huomattavasti paremmin, mutta kokemusta ei ole kauheasti kertynyt talvella ravien kuvaamisesta, joten tulos olisi voinut olla huomattavati huonompi.
Tapahtumassa palkittiin myös vermon 2014 ajajaliigan parhaimmat kuskit.


Ei kommentteja:

Sisällön tarjoaa Blogger.