#35 Työssäoppimisen kuvasatoa

/
0 Comments
Heissan!

Kuten jotkut ehkä tietävät, vietän lukion jälkeistä välivuotta opiskelemalla hevostalouden perustutkintoa (hevosenhoitaja) Pudasjärvellä. Koulutukseen kuuluu työssäoppimista ja Pudasjärvellä ensimmäisen vuoden opiskelijat suorittavat ensimmäisen työssäoppimisensa tammikuussa siten, että kaksi viikkoa ollaan ensin ratsutallilla ja seuraavat kaksi viikkoa ravitallilla - tai toisinpäin. Itse jatkoin näiden neljän viikon jälkeen työssäoppimista vielä kolmen kuukauden verran. Tässä postauksessa on nyt koosteena ottamania valokuvia työssäoppimispaikojen hevosista. Kuvia löytyy kolmelta eri tallillta, kahdesta omasta työssäoppimispaikasta ja yhdestä kaverin paikasta. Ikävä kyllä ravityössäoppimispaikalta en ehtinyt ottamaan valokuvia ):

Millcreek Ranch

Millcreek ranch on lännenratsastukseen ja hevosten kasvattamiseen keskittynyt talli Kymenlaaksossa. Talli oli täynnä mitä ihanimpia arabeja, quarabeja ja quartereita! Oli aivan ihana kokemus päästä työskentelemään hienojen, hyvin koulutettujen lännenratsujen kanssa.
Lisää millcreekiltä otettuja valokuvia voit katsoa täältä

Hepola 

Hepola on pieni ratsastuskoulu Kotkassa. Kyseisessä paikassa vietin pisimmän ajan työssäoppimisestani. Talli oli pieni, karsinoita vain 11. Kesällä olisi tarkoitus mennä uudestaan kuvaamaan kyseisen tallin hevosia, kunhan vaan löydän tieni taas Kotkan seudulle (:Lisää Hepolasta otettuja kuvia löydät täältä 

Billnäsin ratsastuskeskus ja harjoituskilpailut

Billnäsin ratsastuskeskus on Karjaalla sijaitseva ratsutalli, jossa harjoitetaan ratsastuskoulutoimintaa ja puoliveristen kasvatusta. Tallilla järjestettiin harjoituskoulukilpailut, joissa tallilla työssäoppimassa ollut kaverini starttasi yhdellä tallin hevosista. Kaverin pyynnöstä menin kuvaamaan kisat ja siinä samalla kuvattiin tallin muitakin hevosia. Kokeiltiin ekan kerran myös tummaa taustaa vasten kuvaamista ja pakko sanoa, että omasta mielestä kuvat onnistuivat tosi hyvin!

Lisää Billnäsissä otettuja kuvia näet täältä ja harjoituskilpailuiden kuvia täältäEi kommentteja:

Sisällön tarjoaa Blogger.