#41 Ihmisvalokuvausta

/
1 Comments

Olen selvästi lähiaikoina keskittynyt ihan muuhun, kuin hevosten kuvaamiseen (vielä olisi iso litanja hevosaiheisia kuvia käymättä lävitte!). Tällä kertaa olisi vuorossa ihmisvalokuvausta! Tämä oli ensimmäinen kerta, kun yritin kuvata ihmisiä ns. taidehenkisesti. Ihmisten kuvaamisesta ei muutenkaan ollut sen kummemmin kokemusta, muutamat kissanristiäiset olen kyllä kuvannut, mutta tällaista kuvaussessiota ei ole koskaan ennen ollut. Kyllä vähän jännitti, että mitäköhän tästäkin nyt oikein tulee, kun kuvaajan lisäksi kuvattava oli ihan pihalla koko hommasta!

Loppupeleissä kuvat onnistuivat ihan hyvin. Erityiset kiitokset Friidalle, joka suostui kuvattavaksi ja mielestäni  osasikin kameran edessä olla hyvin, vaikka kuvaajana epäonnistuin täysin ohjaamisessa ja neuvomisessa. "No.. oot vaan siel ja tee.. jotain" ei ehkä ollut mikään paras neuvo.. Näin jälkikäteen ajateltuna harmittaa myös se, että lähdettiin niin myöhään illasta kuvaamaan. Kello oli lähemmäs puolta yötä, kun päätettiin että nyt mennään. Onneksi Oulu, jossa kuvat kuvattiin, sijaitsee sen verran pohjoisessa, eikä siellä etelän tapaan tullut kesäöisin yhtään niin hämärää. Siltikin pieni hämärä laskeutui kaupungin ylle, joten se luonnollisesti asetti omat haasteensa kuvaamiselle.

Mutta tästä reissusta viisastuneina seuraavaa kertaa odotellessa! Josko minäkin ottaisin ja opiskelisin vähän enemmän ihmisten kuvaamista, niin kuvista tulisi varmasti vieläkin hienompia!


Tämä on henkilökohtainen suosikkini kaikista päivän kuvista.


1 kommentti:

  1. Hei, sulla on mahtavia kuvia ja piirustuksia, ja halusinkin antaa sulle Liebster Awardin! Käypä kurkkaamassa: http://kilpikaarna.blogspot.fi/2015/08/liebster-award-haaste.html (:

    Kesäterkuin,
    Sandra

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.